Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Жителі БІГ-регіону матимуть змогу отримати безкоштовну консультацію нотаріуса у місцевому ЦНАПі

У Бучанській міській раді підписали Угоду про співпрацю з Центральним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції та Відділенням Нотаріальної палати України в Київській області.

Про це Інформатор БІГ повідомляє з посиланням на Бучанську міську раду.

«Одна з умов меморандуму – організація безкоштовних консультацій нотаріуса у приміщенні Центру надання адміністративних послуг. Також проконсультуватися із нотаріусом можна буде і онлайн шляхом використання сервісу в додатку Zoom. Започатковується електронна взаємодія між нотаріусами та Центром надання адміністративних послуг. Це дасть змогу зменшити кількість довідок, що необхідні бучанцям для вчинення нотаріальних послуг. Відтак, комунікація між сторонами стане більш оперативною та зручною», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Договір підписали заступник Бучанського міського голови Сергій Шепетько, начальник Центрального міжрегіонального управління Мінюсту Кирило Міненко та голова обласного Відділення Нотаріальної палати Каріна Дерун.

Підписання Угоди про співпрацю

Договір про нові можливості для жителів БІГ-регіону

Підписання договору про організацію надання безкоштовних консультацій нотаріуса у приміщенні Центру надання адміністративних послуг

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, як у Бучі надають адмінпослуги в умовах енергетичної кризи.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору