Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Вчительку з Ірпеня нагородили нагрудним знаком Командувача об’єднаних сил ЗСУ

16 лютого з нагоди Дня військового журналіста України ведучу та вчительку з Ірпеня Наталію Шмарко нагородили нагрудним знаком Командувача об’єднаних сил ЗСУ “За службу та звитягу” ІІІ ступеня. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Управління освіти і науки Ірпінської міської ради.

Наталія поєднує роботу педагога з роботою радіо- та телеведучої. Вона є вчителькою історії та педагогом-організатором в Ірпінському академічному ліцеї НУБіП і працює ведучою й диктором на радіо “Армія ФМ”. Також веде авторський проєкт про основи тактичної медицини “ТАКМЕД” на Військовому телебаченні Центральної телерадіостудії Міністерства оборони України.

Командувач об’єднаних сил ЗС України привітав військових журналістів з професійним святом. Генерал-лейтенант Сергій Наєв вручив відзнаки як військовим журналістам, так і представникам цивільних медіа.

День військового журналіста стали святкувати починаючи з 2019 року, тим самим відзначаючи кращих офіцерів пресслужб та служб зв’язків з громадськістю, кореспондентів військових телерадіостудій та інформагентств.

Наталія Шмарко з нагрудним знаком “За службу та звитягу” ІІІ ступеня

Нагрудний знак від Командувача об’єднаних сил ЗСУ

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що до Дня козацтва в Гостомелі відзначили захисників-добровольців. Нагороди з рук начальника ГСВА Сергія Борисюка отримали “Гостомельські козаки”, котрі напровесні захищали рідний край від окупантів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Фото: Управління освіти і науки Ірпінської міської ради

Відео: Військове телебачення України

Нагору