Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Сили оборони України відпрацювали відбиття імовірного наступу противника на північному напрямку

Підрозділи Сил оборони України провели спільні навчання на північному напрямку. Під час заходу відпрацьовувалися питання відбиття імовірного наступу противника та не допущення висадки тактичних десантів.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Міністерство оборони України.

Завданням роти зі складу Сил територіальної оборони Збройних Сил України було утримати опорний пункт, відбити просування противника та завдати максимального ураження за підтримки артилерії. Згодом, відтіснити у напрямку населеного пункту і провести зачистку залишків ворога за підтримки підрозділу Національної гвардії України.

Захисники нашої держави використовували техніку та озброєння, які були надані у рамках матеріально-технічної допомоги від країн-партнерів. Для ознайомлення представникам засобів масової інформації та членам Київської асоціації військових аташе були запропоновані окремі зразки, які відіграли значну роль у відсічі широкомасштабної агресії росії проти України.

Командувач Об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, під керівництвом якого відбувався захід, зазначив: “Наше угруповання на північному напрямку, якщо порівнювати з минулим роком, значно зміцнене. По-перше, значно змінена кількість військ, по-друге — їхнє оснащення. І все це дає нам змогу стверджувати, що станом на зараз ситуація повністю контрольована”.

Сили оборони відпрацювали відбиття імовірного наступу противника

Спільні навчання Сил оборони України на північному напрямку

Захисники використали техніку та озброєння надані країнами-партнерами

Представникам ЗМІ показали окремі зразки зброї

Командувач Об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв

Раніше Інформатор БІГ повідомляв про формування “Гвардія наступу” на Київщині: які умови, пільги та що чекає на охочих записатися до бригад, що визволятимуть країну від російської навали.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Нагору