Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Ексклюзивні кадри з Бучі та Мощуна показали у документальному фільмі “Ефект присутності”

Відбувся допрем’єрний показ документального фільму “Ефект присутності”. Ексклюзивні кадри якого відзняті журналістами Центральної телерадіостудії Міністерства оборони України в Бучі, Мощуні, Сєвєродонецьку та Лисичанську нікого не залишать байдужими.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Фільм показали в кінотеатрі “Жовтень”. Стрічку, зняту творчим колективом ЦТРС, автори присвятили журналістам, чиї життя обірвали російські загарбники, зокрема, своєму колезі і побратиму Олексію Чубашеву. Учасники проєкту розповіли, з якими труднощами стикнулися під час зйомок і як вдалося впоратися з цими викликами.

Яна Холодна, яка започаткувала бренд “Військове телебачення”, привітала колишніх колег з вдалим дебютом. Слова подяки колективу ЦТРС, який вже кілька років очолює Віктор Гром, лунали також від рідних полеглого майора Олексія Чубашева, якому автори присвятили свій фільм.

Багато з того, що увійшло до фільму, ще з квітня 2022 року облетіло світ, стало беззаперечним свідоцтвом про нелюдські злочини російських військових проти українського населення.

Унікальні зйомки тільки-но звільнених українськими військовими міст спонукають докласти ще більше зусиль до зупинення цинічних злочинців, якими є російські окупанти.

Переглянути фільм можна в кінотеатрі “Жовтень”. Розклад показів – на сайті кінотеатру. Стрічка містить доволі жорсткі кадри, тому рекомендована до перегляду особам, які досягли повноліття.

Яна Холодна, яка започаткувала бренд “Військове телебачення”

Відбувся допрем’єрний показ документального фільму “Ефект присутності”

Фільм показали в кінотеатрі “Жовтень

Учасники проєкту розповіли, з якими труднощами стикнулися під час зйомок

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що вийшла серія фільмів, як область протистояла загарбникам на початку повномасштабного вторгнення. Регіон зміг вистояти й дати відсіч рашистам. Також розповідали про документальну стрічку “Як вижити, коли тебе вбивають” зняту у Гостомелі.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Нагору