Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Вишневому говорили про булінг: його прояви та шляхи подолання

До загальноосвітнього навчального закладу у Вишневому, що на Бучанщині, завітали інспектори поліції аби поговорити про булінг.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Патрульну поліцію Київської області.

Булінг, або ж цькування, — це агресивна поведінка однієї дитини або групи дітей до іншої дитини, що супроводжується постійним фізичним і психологічним впливом.

Часто булінг проявляється образами, навмисним неприйняттям дитини до колективу, шантажем чи побиттям.

В ході спілкування діти дізналися про види булінгу. Також патрульні розповіли про його прояви, умови виникнення та шляхи подолання.

Треба пам’ятати, що булінг – це не норма. Його не можна замовчувати, з ним потрібно боротися. Тому розмовляйте зі своїми дітьми, щоб вчасно помітити та протидіяти насильству.

Якщо ваша дитина зіштовхнулася зі цькуванням, зверніться:

  • на гарячу лінію з попередження домашнього насильства — 116 123 (безкоштовно з мобільних) чи 0 800 500 335 (безкоштовно зі стаціонарних);
  • на спецлінію 102;
  • напишіть у чат-бот #ДійПротиНасильства https://t.me/police_helpbot.

До Вишневого завітали інспектори, щоб поговорити про булінг

Патрульні розповіли про види булінгу

Діти дізналися про шляхи подолання булінгу

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Немішаєвому школярів БІГ-регіону навчали як долати стрес через війну, а у Бучі презентували рух національно-патріотичної організації “Пласт” для батьків та їхніх дітей.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Нагору