Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Світові зірки підтримали українців у річницю повномасштабного вторгнення рф

В день річниці російського повномасштабного збройного вторгнення в Україну, світові зірки записали відеозвернення з підтримкою українців.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на United 24.

Понад 30 світових зірок звернулися до українців зі словами підтримки, серед них: Джулія Робертс, Морган Фрімен, Метт Деймон, Олександр Усик, Андрій Шевченко, JR, Вес Андерсон, Андрій Ярмоленко, Imagine Dragons, Тімоті Снайдер, Еліна Світоліна.

За рік повномасштабної цинічної війни багато всесвітньовідомих діячів культури, акторів, режисерів, сценаристів, продюсерів, художників та спортсменів висловили солідарність з українським народом. Чимало з них також особисто відвідали Україну, незважаючи на повітряні тривоги та реальну небезпеку для життя.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що зірки спорту та кіно, амбасадори UNITED24, спеціально приїхали в Ірпінь, щоб на тлі пошкоджених під час бойових дій у місті будинків записати свої звернення до світової спільноти з проханням допомогти сотням ірпінських родин повернутися до своїх осель.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Нагору