Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Бучанська дитяча школа мистецтв отримала потужний генератор від німецьких благодійників

Бучанська дитяча школа мистецтв імені Левка Ревуцького отримала потужний генератор від німецьких благодійників, фонду BGV та некомерційних організацій.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Загальна вартість генератора склала 1,1 мільйон гривень, яку оплатили благодійний фонд BGV разом із некомерційними організаціями WeAreAllUkrainians та help alliance від Lufthansa Group.

У разі вимкнень, цей генератор з потужністю у 87 кВт забезпечить школу і світлом, і теплом. Відбудовувати даний дитячий заклад мистецтва у Бучі почали у вересні 2022 року.

За півроку вдалося повністю відремонтувати приміщення школи, збільшити кількість класів, зробити школу безбар’єрною для учнів із інвалідністю.

Дітям і вчителям благодійники передали 20 ноутбуків, закупили музичні інструменти, інші матеріали для творчості. А напередодні нового року оплатили 100 річних навчальних стипендій.

Бучанська міськрада зазначає, що загалом у відновлення школи вже вклали понад 8 мільйонів гривень.

Бучанська дитяча школа мистецтв імені Левка Ревуцького

Потужний генератор від німецьких благодійників

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Макарові модульне містечко отримало генератори. Вони вкрай необхідні в умовах енергетичної кризи. Також писали, що мешканців ірпінського району СМУ, котрих війна загнала в складні життєві обставини, підтримали благодійники.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Нагору