Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Бучанська громада отримала 100 ноутбуків від Польщі

Бучанська громада отримала 100 ноутбуків від Міністерства цифровізації Польщі. Допомогти з відновленням вирішив Держсекретар з цифровізації Польщі Януш Цешинський.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Під час окупації району росіяни розікрали чи познищували багато комп’ютерної техніки бучанців. Пан Януш у серпні 2022 року особисто відвідав Бучу і на власні очі бачив масштаби руйнування громади.

На сторінці Бучанської міськради у Facebook уважні читачі помітили, що техніка є вживаною і написали про це в коментарях: “По фото цій моделі десь 10 років. Маю в себе такий. Це HP elitebook 8460p приблизно”.

Міськрада підтвердила припущення користувачів та зазначила: “Так, вони були у вжитку, але для співробітників Бучанської міської ради цілком підійшли. Працюємо на них!”

Ноутбуки для Бучанської громади передало Міністерство цифровізації Польщі

100 ноутбуків чекають на своїх власників

Скріншот зі сторінки Бучанської міськради у Facebook

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що Бучанська громада отримала портативні зарядні станції. 38 портативних зарядних станцій отримали територіальні громади Київщини від уряду Японії та Програми розвитку ООН (ПРООН). Серед них і Бучанська громада, яка отримала необхідне обладнання.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Нагору