Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Жінка продавала жінок в сексуальне рабство: поліція Київщини викрили канал торгівлі людьми

Молода та завзята 21-річна організаторка із залученням посібників вербувала та переправляла до інших країн жінок для надання сексуальних послуг за грошову винагороду. Кількість жертв торгівлі людьми складає понад 10 осіб.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київщини.

Дівчат, віком від 17 до 35 років, відправляли в такі країни як Литва, ОАЕ та Князівство Монако. Зловмисники розпочали свою діяльність з 2022 року. Щомісячний дохід від сексуальної експлуатації однієї дівчини складав понад 15000 євро.

Переправити через державний кордон чергову жертву, 21-річну українку, зловмисникам завадили працівники управління міграційної поліції. Вони востанню мить висадили дівчину з автобуса на одному з прикордонних пропускних пунктів.

Було проведено 5 санкціонованих обшуків. Вилучено мобільні телефони, сім-картки, банківські картки, блокноти, чорнові записи та інші речові докази.

За фактом торгівлі людьми (ч.2 ст. 149 ККУ) правоохоронці Київщини за процесуальним керівництвом прокуратури повідомили організаторці про підозру. Максимальний термін покарання – 12 років позбавлення волі.

Під час проведення обшуків

Під час обшуків вилучено мобільні телефони, сім-картки, банківські картки, блокноти та чорнові записи

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що на Київщині затримали шістьох підозрюваних в організації секс-бізнесу, а на Броварщині Київської області правоохоронці повідомили про підозру жінці та її співмешканцю, які ґвалтували, катували та погрожували вбивством трьом малолітнім дітям. Дітей вилучено з родини й наразі вони знаходяться під опікою патронатної служби.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

 

Нагору