Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Україні набирає обертів молодіжний рух “Редан”: застереження для батьків

В Україні набирає популярності та стає дуже активним новий молодіжний рух. “Редан” – це напрямок молодіжної субкультури, який поширився у лютому 2023 року. У москві внаслідок масової бійки загинули двоє підлітків.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київщини.

Штучне поширення цієї субкультури – є російською інформаційно-психологічна операцією. Мета – використати дітей для дестабілізації внутрішньої ситуації в Україні.

Новий напрямок молодіжної субкультури “Редан засуджує насильство зі сторони інших субкультур та виступають за індивідуальний стиль. Для ідентифікації члени такого руху використовують символіку павука, мають довге волосся та одяг стилю оверсайз.

Закликаємо дорослих приділяти увагу дітям, постійно роз’яснювати правила поведінки та уберегти від невиправданих вчинків. Не допускайте ситуації, коли неповнолітні підпадають під вплив агресора, підтримуючи подібні флешмоби. Піклуйтесь про дітей, цікавтесь їх дозвіллям, зокрема інтересами в Інтернет-мережах, проблемними питаннями та станьте для них найкращими товаришами.

До уваги батьків! Зараз варто особливу увагу звертати на: поведінку підлітка, стиль одягу, символіку, коло спілкування, спосіб проведення дозвілля.

Варто також промоніторити, які пабліки та канали для спілкування використовує дитина. У разі виявлення подібних інформаційних каналів у смартфоні дитини, повідомляйте про це поліцію.

Раніше Інформатор БІГ писав про субкультуру ПВК “Редан” у БІГ-регіоні, що в одному з месенджерів з’явилась інформація щодо ймовірного збору представників цього руху в одному з ресторанів швидкого харчування міста. Правоохоронці Бучанського управління поліції Київщини негайно відреагували.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Фото: з відкритих джерел

Нагору