Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Жителям Бучі розповіли про програму відновлення – “Віднови ДІМ”

У Бучі відбулася зустріч представників місцевої влади з мешканцями району Мельники та вулиці Яблунська. На ній обговорили програму “Віднови ДІМ”, яка допомагає у відновленні.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на КП “Бучасервіс”.

Представники Бучанської міської ради, заступник міського голови Дмитро Чейчук та керівник відділу житлово-комунальної інфраструктури Анастасія Вигівська, поінформували жителів про можливість залучення коштів допомагає у відновленні.

Програма Фонду енергоефективності фінансує будівельні роботи з відновлення будинків, пошкоджених внаслідок військових дій. Зокрема, заміну або ремонт вікон, зовнішніх дверей, фасадів, ремонт дахів та інших робіт.

Фінансується вона за рахунок коштів Європейського союзу. Відтак, кожне ОСББ має можливість отримати до 7,2 мільйона гривень на такі необхідні роботи.

Зустріч представників місцевої влади з мешканцями району Мельники та вулиці Яблунська

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Бучанській громаді стартував проєкт відновлення від ООН, а також розповідали, хто із світових зірок долучився до відновлення деокупованого БІГ-регіону.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Нагору