Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Волонтери з Норвегії шукають партнерів для допомоги Бучі

Делегація волонтерів з Норвегії на чолі з мером норвезького муніципалітету Сокндаль Йонасом Андерсеном Саєдом відвідали Бучу.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Гості зустрілися із Бучанським міським головою Анатолієм Федоруком, відвідали храм Апостола Андрія Первозванного та оглянули фотовиставку про звірства росіян в місті у березні 2022 року. Побачене назвали злочином проти людяності.

“Ми всі були вражені побачивши фото та відео, які розлетілися по всьому світу. Щирі співчуття рідним і близьким, хто втратив своїх рідних”, – зауважив Саєд.

Ця група волонтерів з Норвегії допомагає Україні вже майже рік, а Сокндаль має партнерські проєкти, щодо про економічної та гуманітарної допомоги, із кількома містами Львівщини та Тернопільщини. Нині ж особиста ініціатива мера норвезького муніципалітету знайти у Норвегії партнерів і для Бучі.

Відвідали храм Апостола Андрія Первозванного

Делегація волонтерів з Норвегії на чолі з мером норвезького муніципалітету Сокндаль Йонасом Андерсеном Саєдом відвідали Бучу

Оглянули фотовиставку про звірства росіян в місті

Побачене назвали злочином проти людяності

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що Бучу відвідала делегація з восьми депутатів Європарламенту від “Європейської Народної Партії” на чолі з головою партії Манфредом Вебером, а також прем’єр-міністерка Італії Джорджа Мелоні відвідала Бучу та Ірпінь: “Ми будемо боротися за вас і вашу свободу”.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Нагору