Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Школярі з Бучі стали призерами української Олімпіади геніїв

Бучанські школярі отримали срібну медаль на Олімпіаді геніїв у номінації “Короткометражний фільм”.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

Богдан Макаренко та Андрій Яцура, учні 8-го класу Бучанського ліцею №4, стали призерами в номінації “Короткометражний фільм”. Вони зняли документальну стрічку про надактуальну тему для Бучанської громади – забруднення будівельним сміттям.

У своїй короткометражці Богдан та Андрій не лише досліджують вплив такого забруднення на загальну екологічну ситуацію у Бучанській громаді, а й пропонують шляхи вирішення цієї проблеми.

GENIUS Olympiad Ukraine – це міжнародний конкурс шкільних проєктів з екологічних питань. Створила його американська організація Terra Science and Education у партнерстві із Рочестерським технологічним інститутом.

Перемога в українській Олімпіаді геніїв – єдиний спосіб для учасників з України взяти участь у міжнародному конкурсі GENIUS Olympiad Global.

Робочі моменти

Хлопці зняли фільм про екологічну ситуацію у Бучанській громаді

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що учні з Бучанщини стали призерами обласного фотоконкурсу “Неосяжна моя, Україно!”, участь у якому можуть брати учні середніх та позашкільних закладів освіти.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Нагору