Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Збитки Бучанської громади сягнули п’яти мільярдів гривень: Анатолій Федорук на Конгресі місцевих і регіональних влад у Львові

У Львові відбулося засідання Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України, в якому взяв участь міський голова Бучі Анатолій Федорук.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду.

“Прямі збитки по Бучанській громаді сягнули п’яти мільярдів гривень”, – повідомив Анатолій Федорук. “Тож ще багато роботи попереду. Але вірю, що спільними зусиллями ми відновимо і зруйноване житло, і економіку регіону”.

Він розповів присутнім про стан реалізації проєктів у Бучанській громаді. Про досвід роботи з міжнародними партнерами й про вулицю Вокзальну. Легендарну вулицю, яка найближчим часом має стати зразком комплексної відбудови й для Бучі, і, сподіваємося, для інших міст також.

“Головні питання зустрічі у Львові – безпека, енергетика, соціальний захист, фінансові питання. Антикорупція. Все, що потрібно для більшої міцності наших інституцій і для більшої безпеки наших людей – в усіх сенсах слова “безпека”, – зазначив Президент України Володимир Зеленський.

Анатолій Федорук взяв участь у Конгресі місцевих і регіональних влад у Львові

У Львові відбулося засідання Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що на марафоні громад у Варшаві Бучанщина презентувала свої проєкти. Від Бучанської громади на заході та міжнародній виставці-форумі “ReBuild Ukraine” були представники Бучі, Макарова та Бородянки.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Фото: Бучанська міська рада

Нагору