Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені відбулася презентація пілотного фізкультурно-оздоровчого проєкту для учнів та вчителів Бучанщини

14 березня на базі Ірпінського ліцею №1 відбулася презентація фізкультурно-оздоровчого проєкту “Учнівська ліга “Здорова Україна” для учнів та вчителів Бучанського району.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на начальника Управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Сергія Тимофєєва.

До спортивного заходу залучили учнів ліцею та вчителів фізичної культури середніх загальноосвітніх шкіл Бучанського району.

Формат “Учнівської ліги “Здорова Україна” передбачає чотири етапи – “Ліга дружніх”, “Ліга сміливих”, “Перша ліга” та “Вища ліга”. В Ірпінському ліцеї стартував перший етап проєкту “Ліга дружніх”.

У межах заходу відбулися спортивні ігри між командами школярів та Матч зірок із флорболу, семінар-нарада щодо проведення Ліги та майстер-клас зі спортивних ігор у доджбол, корфбол, петанк, регбі-5, бадмінтон.

Організатори Ліги вручили Бучанській громаді спортивний інвентар, зокрема комплекти баскетбольних, футбольних та волейбольних м’ячів, набори для бадмінтону та ракетки для настільного тенісу.

До Ліги залучаються учні 5-их класів відповідно до модельної навчальної програми Нової української школи.

Пілотний фізкультурно-оздоровчий проєкт впроваджується за сприяння Управління молоді та спорту Київської ОВА. Він реалізується у школах Київської області з лютого по червень 2023 року.

На базі Ірпінського ліцею №1 відбулася презентація фізкультурно-оздоровчого проєкту

До спортивного заходу залучили учнів ліцею та вчителів фізичної культури середніх загальноосвітніх шкіл Бучанського району

Відбувся майстер-клас зі спортивних ігор у доджбол, корфбол, петанк, регбі-5, бадмінтон

У межах заходу відбулися спортивні ігри

Настанова тренера

До Ліги залучаються учні 5-их класів

Раніше Інформатор БІГ писав, що школярі з Бучі стали призерами української Олімпіади геніїв, а в Ірпінській громаді поліцейські навчають школярів правилам безпеки під час воєнного стану.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Руслан Семенець

Фото: facebook Сергія Тимофєєва

Нагору