Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Танцювальна команда «Адажіо» з Ірпеня представлятиме Україну на Чемпіонаті світу 2023 у Китаї

Команда ірпінського клубу спортивно-бального танцю «Адажіо» виборола перше місце на Чемпіонаті України з танцювального спорту та тепер матиме змогу представляти Україну на Чемпіонаті світу 2023 у Китаї.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на відділення НОК в Україні в Київській області.

Танцювальний колектив «Адажіо» презентували свою танцювальну програму «Незламні», яку створили під керівництвом тренерів клубу Віталія Салямона та Катерини Салямон-Міхаєєвої.

Команда «Адажіо» також змагалась у категорії «Формейшн». Зазначається, що у цій категорії вісім танцювальних дуетів мають одночасно і синхронно виконати танцювальну програму, що складається з п’яти латиноамериканських танців.

«Дякуємо ЗСУ за можливість у такі складні часи продовжувати займатися своєю улюбленою справою. Дякуємо танцівникам і тренерам за роботу і результат, а батькам за підтримку. Пишаємось ВАМИ!»,— написали на сторінці танцювального клубу в Instagram.

Команда ірпінського клубу спортивно-бального танцю «Адажіо»

Вихованці ірпінського клубу “Адажіо” під керівництвом Віталія Салямона та Катерини Салямон-Міхєєвої гідно представили Київську область

Колектив виборов право представляти Україну на Чемпіонаті світу 2023 році в Китаї

Раніше Інформатор БІГ також розповідав про молоду українську піаністку Христину Михайличенко, якій довелося у 2014 році разом з родиною виїжджати з окупованого росіянами Криму на Київщину, розповіла про те, як її сім’я вдруге через війну залишала рідний дім, але вже в Ірпені.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору