Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

В Ірпені відбулися навчання з відпрацювання надзвичайної ситуації

В Ірпені пройшло командно-штабне навчання із відпрацювання надзвичайної ситуації в освітньому закладі, де перебувало понад 700 дітей.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на мера Ірпеня Олександра Маркушина.

«Сьогодні зранку пролунав сигнал повітряної тривоги. Школярі під наглядом учителів спустилися в укриття. Через деякий час біля Ірпінського ліцею №1 пролунав вибух. Підтверджують приліт. Вже через 4 хвилини на місце події прибули рятувальники і поліція. Через 5 хвилин – швидка допомога», – мовиться за легендою.

Насправді ж в Ірпені пройшло командно-штабне навчання із відпрацювання надзвичайної ситуації в освітньому закладі, де перебувало понад 700 дітей.

Зазначається, що у навчанні брали участь: працівники 36-ДПРЧ м. Ірпінь ДСНС України у Київській обл., Бучанського районного управління поліції ГУ НП України у Київській обл., КП «Муніципальна варта», КНП «Ірпінська центральна міська лікарня», КП «Ірпіньводоканал», КПП «Теплоенергопостач», Управління освіти і науки ІМР.

«Під час проведення навчання було залучено 13 одиниць спецтехніки та понад 50 працівників спецслужб. У таких наздвичайних ситуацiях важлива кожна секунда. Це вам скаже кожен, хто хоч раз боровся за людське життя. Швидкi рiшення медикiв, точнi розрахунки рятувальникiв, командна стратегiя пожежникiв, комунальникiв, полiцiï – ось що рятує людей. І саме це сьогоднi ми відпрацьовували», – йдеться у дописі.

Олександр Маркушин подякував організаторам і учасникам та наголосив, що в країні вже рік йде війна, а тому ми маємо бути готовi завжди прийти на допомогу та врятувати тих, чиєму життю загрожує небезпека.

Імітація прильоту в Ірпені

Проведення навчань на території школи в Ірпені

Евакуація дітей у разі надзвичайної ситуації

Мер Ірпеня під час командно-штабного навчання із відпрацювання надзвичайної ситуації в освітньому закладі

Повне відтворення надзвичайної ситуації в Ірпені

Раніше Інформатор БІГ також розповідав, що у Немішаєвому школярів БІГ-регіону навчали як долати стрес через війну.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору