Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Проєкт відновлення будинку з роботою Бенксі у Горенці розроблятимуть студенти

Студенти 3 курсу Київського національного університету будівництва та архітектури створюватимуть проєкт відновлення будинку з роботою Бенксі у Горенці.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Гостомельську селищну військову адміністрацію.

Студентам дали завдання розробити проєкт благоустрою житлового будинку та прибудинкової території за адресою Садова 21, що у Горенці.

«Будинок, на якому зображено одну з робіт Бенксі, заплановано відновити для мешканців. Малюнок художника у Горенці буде збережено для можливості відвідування туристами», – йдеться у дописі.

До того ж студенти відвідали місце запеклих боїв у Мощуні, де нещодавно створили меморіал пам‘яті загиблим воїнам «Янголи Перемоги».

Зруйнований дім у Горенці, де побував Бенксі

Студенти 3 курсу Київського національного університету будівництва та архітектури в рамках навчання долучилися до відновлення Гостомельської громади

Студенти відвідали місце запеклих боїв у Мощуні, де створений меморіал пам‘яті загиблим воїнам

Раніше Інформатор БІГ писав, що дитячий фонд ООН – UNICEF виділив 4,8  мільйонів євро на відбудову Ірпінського ліцею №3.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору