Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Здійснилась мрія: юним музиканткам з Бучі благодійники подарували скрипки

Учениці Бучанської дитячої школи мистецтв ім. Левка Ревуцького Мирослава Мирошниченко та Віолетта Гребінник із задоволенням тестують щойно отримані нові музичні інструменти.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Бучанську міську раду

Зазначається, що німецькі благодійники допомогли здійснити дитячу мрію двох учениць Бучанської дитячої школи мистецтв. Мирослава Мирошниченко та Віолетта Гребінник з радістю протестували подарунки – зіграли на нових інструментах  мелодію «Обійми» гурту Океан Ельзи. До речі, дівчата тільки почали розучувати цю мелодію.

Бучанська міська рада деталізує, що музичні інструменти дівчатам  вручили директорка благодійного фонду BGV Charity Fund Поліна Алдошина разом з керівником проєктів цього фонду Максимом Коваленком.

«Така допомога є важливою для всіх дітей нашої територіальної громади. Вона дає можливість краще навчатися у якісніших умовах», – зазначив заступник Бучанського міського голови Сергій Шепетько.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що гостомельчани отримали гуманітарну допомогу від ГО «Громадський промінь майбутнього» та від БФ «Восток SOS».

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

                                                                                                                                               Інесса Швець

Нагору