Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Весняна зима: на Київщині розчищають дороги

Вранці 29 березня на розчищення та протиожеледну обробку доріг області вийшло 116 одиниць техніки, використано 2311 тонн піщано-соляної суміші. До боротьби з наслідками негоди залучено 160 працівників. На автодорогах чергують інженерно-технічні працівники, механізатори та водії.

Про це  повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську обласну військову адміністрацію.

Зазначається, що отримати інформацію про стан проїзду можна у  Єдиному контактному центрі Укравтодору за номером (067) 400-60-80 або у цілодобовій Диспетчерській службі доріг місцевого значення (093) 454-58-13.

У Бучанському районі також тривають такі роботи.

«Комунальні служби з самого ранку розсилають автомобільні дороги, тротуари та обробляють їх протиожеледною сумішшю. Сьогодні, обіцяють синоптики, буде без опадів. Температура буде триматися близько нуля. Вночі – знову може впасти до 4° морозу, тож вечері і завтра зранку знову буде слизько. Будьте обережні і бережіть себе, – зазначає Бучанська міська рада.

У Києві, за словами начальника КМВА Сергія Попка, Київавтодор вивів на шляхи столиці понад 150 одиниць спецтехніки. «В ручному прибиранні задіяні майже 200 працівників компанії. Окремо працюють комунальники – управляючі компанії вивели на прибирання снігу та криги 220 одиниць техніки та понад 300 працівників. Дороги, тротуари, зупинки транспорту обробляються протиожеледними засобами», – зауважив Сергій Попко.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що на Київщину прийшов потужний циклон зі снігом і вітром.

Раніше Інформатор БІГ публікував поради Патрульної поліції Київщини, яких варто дотримуватися за такої погоди. Водіям варто бути уважними за кермом, стежити за дорожньою обстановкою та дотримуватися правил дорожнього руху, а пішоходам – переходити дорогу лише у встановлених місцях та використовувати  світлоповертаючі елементи.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

                                                                                                                      Інесса Швець

                                                                                                                     Фото: Київська ОВА

Нагору