Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Бучі з’явиться відділення комплексної реабілітації

Відділення комплексної реабілітації до кінця року з’явиться в Бучі на базі комунального некомерційного підприємства «Бучанський консультативно-діагностистичний центр».

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу Бучанської міськради.

Зазначається, що проєкт громади став одним із переможців конкурсу грантової програми ЄС в межах проєкту «Мери за зростання», яка спрямована на відновлення та підтримку відновлення місцевих економік і громад, що постраждали від російської агресії проти України.

Запустити в роботу нове відділення комплексної реабілітації мають до кінця цього року. А наразі ще потрібно підготувати фахівців, розробити кошторис і підписати відповідну ґрантову угоду на фінансування проєкту.

«Перед відкриттям маємо пройти ще кілька етапів. Відповідно до 6-місячного плану підготовки, маємо підготувати фахівців, розробити кошторис – і тільки потім – підписати відповідну ґрантову угоду на фінансування проекту. Таким чином, вже до кінця року населення Бучанської громади зможе отримувати більш широкий перелік таких нині необхідних – реабілітаційних – послуг», – йдеться у дописі.

Раніше Інформатор БІГ вже повідомляв про те, що бійці ЗСУ повернули власникам іменні дитячі ложечки, знайдені у бліндажі ворогів на Київщині.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору