Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Інвестор Говард Баффет відвідав Бородянку

Сьогодні, 10 квітня, у Бородянці побував один з найбільших світових інвесторів Говард Баффет. Його фонд починає відбудову поліцейського підрозділу у Бородянці.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Facebook-сторінку Бородянка ONLINE та з посиланням на поліцію Київщини.

Зазначається, що Говард Баффет прибув до Бородянки разом зі своїм іменитим другом Річардом Бренсоном. Бренсон – письменник, підприємець, засновник корпорації Virgin Group, до складу якої входить одна з найвідоміших в останні роки Virgin Galactic, котра розробляє літак для космічного туризму.

Гостей супроводжував керівник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Говард Баффет і Річард Бренсон побачили Бородянку – селище, яке одним із перших постраждало від бойових дій.

Іноземні гості знайомляться з Бородянкою – селищем, яке постраждало від російських загарбників

«Не дивлячись на свій статус, гості піднялись на верхні поверхи зруйнованого будинку 353», зауважує Бородянка ONLINE.

«Говард Баффет побачив зруйнований російською армією будинок, та як місцеві мешканці досі повертаються до звичного життя. Потім іноземна делегація попрямувала до знищеного кадирівцями відділення поліції Бородянки», – деталізують у поліції Київщини.

Зруйнована будівля поліції у Бородянці

І зазначають, що  Фонд Говарда Баффета починає у Бородянці відбудову зруйнованого під час бойових дій офісу поліцейського підрозділу.

Андрій Нєбитов нагадав, що під час першої зустрічі з Говардом торік у листопаді на його пропозицію допомогти поліції Київщини йшлося про відновлення знищеного окупантом поліцейського відділення у Бородянці.

“Нова, сучасна, технологічна і зручна адміністративна будівля поліції – це вагомий крок для безпеки міста, і головне – поштовх для відновлення усіх сфер життя та соціально-економічного розвитку. Вже завершено проєктування, і сьогодні Говардом фактично наданий старт будівництву”, – розповів Андрій Нєбитов.

Таким буде відбудований поліцейський офіс у Бородянці

Раніше Інформатор БІГ публікував ексклюзивний матеріал про Константина Гудаускаса – громадянина Казахстану, який евакуйовував людей з Київщини, ризикуючи власним життям та малюючи маршрут на аркуші. Він щиро вважає – якщо нічого не зробити для інших людей – даремно прожити життя. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Поліція Київщини

Нагору