Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Ірпінські школярі поспілкувалися з хвостатими копами

Поліцейські Київщини разом із службовими собаками побували в гостях у Ірпінському ліцеї «Мрія», де чотирилапі копи продемонстрували дітям майстерний вишкіл.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київської області.

Зазначається, що фахівці кінологічного центру поліції в Київській області у вільний від служби час разом із чотирилапими напарниками відвідують учнів Ірпінського ліцею «Мрія».

Це важливий соціальний напрям роботи, адже серед учнів ліцею багато таких,  хто пережив окупацію, залишився без рідної домівки, втратив одного чи обох батьків. Також серед учнів – ті, хто змушений був переїхати із небезпечніших регіонів України.

Діти з захопленням спостерігають за службовими собаками

Такі зустрічі для дітей є не лише пізнавальними, а й свого роду психосоціальними заходами. Адже під час зустрічей кінологи розповідають про свою роботу, а вишколені службові собаки охоче спілкуються із дітьми та демонструють прийоми слухняності та пошуку,  а ще – трюки, фокуси, яких вони навчилися.

«Цього разу разом із кінологинею Катериною та її вихованцями — бельгійськими вівчарками Вандою та Бентлі, а також кінологом Олександром з німецькою вівчаркою Дайкірі до дітлахів завітали співробітники Бучанського районного управління поліції Київщини Віталіна Прядко,Анна Стогній та Владислав Бобко. Правоохоронці розповіли малечі про свій напрям роботи та долучилися до веселощів разом з чотирилапими», – йдеться у повідомленні.

Хвостаті поліцейські слухняно виконують команди

Діти теж підготували для чотирилапих друзів сюрприз – передали їм мішок сухого корму.

Міцнішає дружба поліцейських та ліцеїстів

Раніше Інформатор БІГ публікував ексклюзивний репортаж про те, що 31 березня, до 29-ої річниці створення кінологічної служби МВС в Ірпені нагородили найкращих поліцейських-кінологів. А ще фонд Говарда Баффета передав поліції 11 бельгійських та німецьких вівчарок з Нідерландів. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Поліція Київщини

Нагору