Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Київщина

На Київщині судитимуть депутата селищної ради за спричинення смертельної ДТП

На Київщині судитимуть депутата однієї з селищних рад за спричинення смертельної ДТП у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з покликанням на пресслужбу Київської обласної прокуратури.

Прокурори Київської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно депутата однієї з селищних рад за фактом порушення ПДР, що призвело до загибелі декількох осіб (ч. 4 ст. 286-1 КК України).

Розслідування встановило, що ввечері 1 травня 2022 року перебуваючи в алкогольному та наркотичному сп’янінні обвинувачений сів за кермо свого автомобіля. Рухаючись вулицями населеного пункту він здійснив зіткнення з мопедом, що їхав у попутному напрямку. У результаті дорожньо-транспортної пригоди водій та пасажирка мопеду від отриманих травм померли на місці аварії.

Зазначається, що досудове розслідування здійснювалося слідчими ГУ Нацполіції в Київській області.

Зруйнований мопед, водій та пасажирка якого загинули одразу після ДТП

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що 3 квітня у Київській області сталася масштабна аварія, у результаті якої відбулося зіткнення 10 транспортних засобів.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Анастасія Діденко

Нагору