Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

Ізраїльські фахівці проведуть психологічні тренінги у Бучі  

«Ізраїльська коаліція травми» проведе низку навчань та тренінгів для зміцнення стійкості у співробітників Бучанської ради та жителів  громади.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що під час робочої зустріч представників організації «Ізраїльська коаліція травми» Макса Голденберга, Алекса Гершанова та Наталії Макієнко із заступником Бучанського міського голови Сергієм Шепетьком йшлося про те, що ізраїльські фахівці надаватимуть психологічну підтримку в Бучі.

«Наша ціль – допомогти жителям Бучанської громади якнайшвидше оговтатися від жахів, які вони пережили минулоріч», – зазначив під час зустрічі міжнародний експерт з роботи з травмою, консультант у проектах ООН та Ради Європи Алекс Гершанов.

Ізраїльські фахівці допоможуть бучанцям подолати психологічну травму

Під час зустрічі, зокрема, йшлося про проведення навчань та тренінгів для зміцнення стійкості у співробітників ради та жителів громади. Насамперед  представники «Ізраїльської коаліції травми» говорили про доцільність навчати тих, хто щодня працює з людьми – працівників ЦНАПів, медиків, соцпрацівників, рятувальників, поліцейських, вчителів, інших відповідних фахівців.

«Обговорили представники «Ізраїльської коаліції травми» також і можливість відкриття в Бучі першого Центру стресостійкості у Київській області», – йдеться у повідомленні.

Під час зустрічі обговорення проблеми було конструктивним

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що представники ЮНЕСКО відвідали БІГ-регіон.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що Ірпінь відвідав командувач Збройних сил Латвії.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Бучанська міська рада

Нагору