Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Бучі соціальний ЦНАП зробили зручнішим для відвідувачів

Тепер соціальні послуги у Бучі можна отримати в одному місці – по вулиці Богдана Хмельницького, 5/5-А.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Бучанську міську раду.

Зазначається, що оновлений соціальний ЦНАП працює у просторому й сучасному приміщенні. Тут жителям Бучанської громади надаватимуть послуги працівники Управління соціальної політики та Сервісного центру Пенсійного фонду України.

Оновлений ЦНАП у Бучі

Адміністратор ЦНАПу запропонує скористатися електронною чергою для отримання адміністративної послуги соціального характеру, а також скерує відвідувача до вільного фахівця Пенсійного фонду.

«Працює тут відтепер й ігрова кімната для найменших відвідувачів. У соціальному ЦНАПі можна оформити пільги, субсидії, державні соціальні допомоги сім’ям з дітьми, особам з інвалідністю та інші види допомог. Наприклад, при народженні дитини, одинокій матері, допомогу для багатодітних сімей, послуги для пенсіонерів та внутрішньо переміщених осіб, гуманітарну допомогу тощо», – зазначається у повідомленні.

Співробітники ЦНАП прагнуть спрацювати якнайкраще

Не лише комфортно, а й красиво

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Бородянці відкрили новий Центр надання адміністративних послуг, який надаватиме близько 200 видів адмінпослуг.

Також  Інформатор БІГ повідомляв, що у Гостомелі запрацював перший в Україні сервісний центр, який був відкритий після деокупації селища.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Бучанська міська рада

Нагору