Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Мощуні відновлено 148 будинків

В одному з найбільш зруйнованих внаслідок бойових дій сіл – Мощуні – у період з серпня 2022 року відновлено 148 житлових будинків І категорії руйнації

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Гостомельську селищну військову адміністрацію.

Зазначається, що внаслідок бойових дій під час повномасштабного вторгнення рф в Україну у Мощуні(Гостомельська ТГ)  було пошкоджено 764 інфраструктурні  обʼєкти. Таким чином, Мощун став одним з найбільш зруйнованих сіл в Україні.

«У селі Мощун пошкоджено 328 обʼєктів I категорії руйнації. Відновлення житла для мешканців є однією з пріоритетних цілей Гостомельської селищної військової адміністрації. Відтак у Мощуні, в період з серпня 2022 року відновлено 148 житлових будинків I категорії руйнації. Відбудова житла проводилася шляхом поточного ремонту: заміна покрівлі, вікон та дверей», – йдеться у повідомленні.

Гостомельська селищна військова адміністрація запевняє, що робота над відновленням будинків, які постраждали внаслідок російської агресії триває й далі.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Горенці Гостомельської громади в період з серпня 2022 року по квітень 2023 року відновлено 24 житлові будинки I категорії руйнації.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Гостомельській громаді відновили вже 722 пошкоджені об’єкти.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Гостомельська СВА

Нагору