Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Чайках п’яний хотів відкупитися від патрульних  

За минулу добу патрульні Київщини передали слідчим трьох громадян, які пропонували поліцейським хабарі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на патрульну поліцію Київщини.

Зазначається, що серед трьох випадків, коли водії намагались відкупитись від поліцейських, був і випадок у селі Чайки Бучанського району.

Так, учора, 11 травня, приблизно о 15 години на 19 км автодороги Київ — Чоп патрульні села Чайки  зупинили мікроавтобус Volkswagen LT 46, яким керував чоловік з ознаками алкогольного сп‘яніння.

«Патрульні повідомили, що складатимуть відповідний адмінматеріал. Водій спробував уникнути відповідальності, запропонувавши поліцейським хабаря. Після попередження про кримінальну відповідальність за такі пропозиції, чоловік не лише продовжував наполягати на своєму, а ще й поклав до службового авто грошові кошти», – ідеться у повідомленні.

Тож на місце події правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу для того,  щоб  зафіксувати факт пропозиції неправомірної вигоди, а також встановлення всіх обставин справи.

Правопорушник отримали відповідні адмінматеріали: це  протокол за ч. 1 ст. 130 (Відмова від огляду на стан сп‘яніння) та постанову за ч. 1 ст. 122 (Порушення водієм вимог дорожніх знаків).

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що урядовою постановою розширено перелік документів, які надаються особою для отримання послуг в сервісних центрах МВС.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Патрульна поліція Київщини

Нагору