Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ВЛАДА

В сервісних центрах МВС відтепер можна отримати послугу і за закордонним паспортом

Урядовою постановою розширено перелік документів, які надаються особою для отримання послуг в сервісних центрах МВС. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Урядовий портал.

Зазначається, що 11 травня набула чинності урядова Постанова № 454 від 02 травня 2023 року. Згідно з цим документом,  усі послуги сервісних центрів МВС тепер можна отримати, надавши адміністратору як документ, що посвідчує особу, закордонний паспорт, або ж його електронний варіант –  у застосунку «Дія». Раніше серед документів, які обов’язково потрібно було надати для ідентифікації особи, був лише внутрішній паспорт громадянина України.

«Варто зазначити, що у разі надання ID-картки без наявних у безконтактному електронному носії відомостей про реєстрацію місця проживання, разом надається довідка про реєстрацію місця проживання особи. Так само у разі надання паспорта громадянина України для виїзду за кордон, разом надається довідка про реєстрацію місця проживання особи», – йдеться у повідомленні.

Також Урядовий портал нагадує, що паспорт потрібен для отримання усіх послуг сервісних центрів МВС. Це  теоретичні та практичні іспити, отримання посвідчення водія, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, виготовлення та збереження номерних знаків, допуск до перевезень небезпечних вантажів тощо.

Корисний контакт. Консультацію щодо послуг сервісних центрів МВС можна отримати за телефоном (044) 290-19-88.

Раніше Інформатор БІГ розповідав, що відтепер у Макарівській громаді довідки про наявність пічного опалення видаватиме управління соцзахисту населення та старости старостинських округів.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору