Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

30-ти річний солдат Богдан Діденко загинув під Бахмутом

Завтра, 13 травня, Бучанська громада проведе в останній шлях захисника  Богдана Діденка.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на допис у Telegram-каналі Бучанської міської ради.

Зазначається, що Богдан Діденко, який жив  у бучанському мікрорайоні Склозавод,  загинув 7 травня неподалік Бахмута, що на Донеччині, під час виконання бойового завдання.

Богдан мобілізувався на самому початку повномасштабного вторгнення рф у Україну.

«Лише два місяці тому назад одружився… Висловлюємо глибокі співчуття дружині Людмилі, мамі Тетяні та усім рідним. Розділяємо цей біль разом з вами», – йдеться у повідомленні.

Прощання з Богданом Діденком – завтра, 13 травня, о 12:00 на Склозаводській біля платформи. Поховання відбудеться о 13:00 на Алеї Героїв, по вулиці Депутатській, 1.

Вічна пам’ять Герою! Щирі співчуття рідним і близьким!

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що на Донеччині загинув Денис Радченко з Макарова.

 Також Інформатор БІГ повідомляв, що шостого травня один із засновників хортингу в Україні, військовий Олег Поповичук (позивний «Депутат») загинув під час виконання бойового завдання.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що 20 квітня, обороняючи Україну від російських загарбників, у місті Дружківка на Донеччині загинув старший солдат, житель Ірпеня Володимир Сидорук.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Telegram-канал Бучанської міської ради

Нагору