Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

У Києві відкриють вестибюлі 10 станцій метро

Скоро на 10 станціях столичного метро відкриють виходи, які певний час були тимчасово закриті.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на Київську міську військову адміністрацію.

Зазначається, планують відкрити тимчасово зачинені вестибюлі станцій столичного метрополітену на таких станціях: «Чернігівська», «Лівобережна», «Нивки», «Святошин», «Героїв Дніпра», «Оболонь», «Контрактова площа», «Васильківська», «Харківська» , «Позняки». Таке рішення ухвалене начальником КМВА Сергієм Попком. Відкриють вестибюлі орієнтовно з 14 травня.

«Рішення узгоджено з Національної поліцією. Воно ухвалено задля комфортного пересування киян і гостей столиці метрополітеном. Київська міська військова адміністрація систематично працює над удосконаленням захисту та безпеки столиці, її мешканців. Але при цьому ми не забуваємо, що усі безпекові заходи повинні максимально поєднуватися із комфортом цивільного життя киян і гостей міста. Також підземні станції продовжують цілодобово працювати як укриття для людей», – розповів Сергій Попко.

Раніе Інформатор БІГ повідомляв, що Google запускає нову функцію Immersive View для додатка Maps, яка дає можливість детально переглядати вулиці міст.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору