Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Подорож у Immersive View: нова функція для додатка Maps

Google запускає нову функцію Immersive View для додатка Maps, яка дає можливість детально переглядати вулиці міст завдяки  мільярдам фотографій для моделювання будівель і дерев у 3D.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на ресурс Сybercalm.

Зазначається, що  Immersive View стане доступною уже цього року. Користувачі зможуть ніби подорожувати віртуально, бачити, яким є район, пам’ятка чи популярне місце, населеного пункту – ніби ви перебуваєте там.

«Якщо ви плануєте подорож і вас цікавить місто чи район, який ви ніколи не відвідували, Immersive View допоможе вам орієнтуватися на місцеположенні. Коли ви шукаєте місто, наприклад, Лондон, ви зможете побачити райони, ресторани, визначні пам’ятки та інші райони, ніби ви вже там. Якщо ви відвідуєте одне з міст із Immersive View, ви також можете побачити, як воно виглядає в певний час доби та за різних погодних умов. Ви також можете побачити, де знаходяться зайняті місця, якщо ви шукаєте популярний район або місця, яких варто уникати. І ви можете зазирнути всередину ресторанів, ніби проходячи по будівлі, щоб перевірити атмосферу перед походом. Також буде доступна інформація про зайнятість у реальному часі та інформацію про дорожній рух поблизу», – йдеться у повідомленні.

 Google обіцяє запустити функцію Immersive View  уже цього року, але точна дата ще невідома. Втім,  Immersive View на момент запуску буде доступний лише в Лос-Анджелесі, Лондоні, Нью-Йорку, Сан-Франциско та Токіо. В інших містах функція з’явиться пізніше.

Також зазначається, що Immersive view працюватиме майже на будь-якому телефоні та пристрої, у тому числі у iPhone. Це також своєрідна новація, адже нерідко нові функції Google Maps, користувачі iPhone бачать останніми.

Раніше Інформатор БІГ розповідав,  які  мальовничі місця Київщини можна відвідати на сімейних вихідних.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото з ресурсу Сybercalm

Нагору