Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Екстремальні розваги закінчились лікарняним ліжком

Небезпечні розваги – катання на вантажних вагонах – влаштували 16-річний підліток та його товариш з Бориспільського району.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київщини.

Зазначається, що наслідок смертельно небезпечних розваг став плачевним. Про хлопця, який лежав поблизу залізничної колії, до Яготинського відділення поліції Київщини просигналізував черговий по залізничній станції, зазначивши, що підлітка побачив під час руху машиніст електропотяга.

«Після такого «екстриму» одного із хлопців з тяжкими травмами знайшли на коліях. Наразі підліток у важкому стані знаходиться в медичному закладі, за його життя борються лікарі», – йдеться у повідомленні.

 

Поліція Київщини закликає батьків уважно стежити за дозвіллям підлітків, не допускати «розваг», які можуть вартувати життя. Тим більше, що що залізничний транспорт завжди був зоною підвищеної небезпеки. А за фактом необережного тяжкого або середньої тяжкості тілесного ушкодження слідчі Бориспільського управління поліції Київщини проводять досудове розслідування [ч. 1 ст. 128 ККУ].

Раніше Інформатор БІГ повідомляв про відправлення наркотиків поштою:  такий новий «сервіс» виявили поліцейські.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору