Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Поліція затримала ґвалтівника 4-річної дитини

У Броварах раніше судимий негідник зґвалтував малолітню дівчинку.

Про це повідомляє Інформатор БІГ з посиланням на поліцію Київщини.

Ця ситуація викликала емоції у поліцейських, які бачили багато різного. «Якою ж істотою треба бути, щоб чинити сексуальне насильство над 4-річною дівчинкою», – зауважують правоохоронці.

Вони розповіли, як сталося таке жахливе насильство. А саме – мати довірила дитину подрузі, попросивши побути з нею на час відсутності жінки. Коли дівчинка була у квартирі знайомої, її зґвалтував  гість родини.

«Правоохоронці затримали негідника, який зґвалтував дитину в Броварах – це 48-річний уродженець Бердянська, раніше судимий за розбій та грабіж», — зазначив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

За фактом зґвалтування слідчі Броварського управління поліції Київщини, за процесуальним керівництвом прокуратури, розпочали досудове розслідування [ч. 4 ст. 152 ККУ]. Фігуранту загрожує до 15 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання щодо повідомлення про підозру.

Також Андрій Нєбитов звернувся до батьків, попросивши їх не залишати  малих дітей без нагляду, а тим більше – з малознайомими людьми.

«Саме ви, перш за все, відповідальні за безпеку і добробут своїх доньок та синів», – зауважив очільник поліції Київщини, звертаючись до дорослих.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що небезпечні розваги – катання на вантажних вагонах – влаштували 16-річний підліток та його товариш з Бориспільського району.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору