Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На Київщині укриття мають бути відкритими

Задля безпеки людей усі укриття Київської області повинні бути відкритими цілодобово. Де ця вимога не виконується – телефонуйте: (044)-363-07-34. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Київську ОВА.

За словами Руслана Кравченка, тиждень тому влада області перевірила, як на Київщині функціонують усі сховища та укриття.

«Сьогодні вкотре доручив главам всіх районних державних адміністрацій неухильно виконувати рішення Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та забезпечити вільний доступ до укриттів. Всі укриття мають бути відкритими цілодобово та придатними для використання!», – зазначив Руслан Кравченко..

Також він розповів, що  голови громад разом із поліцією та ДСНС отримали завдання примусово відкривати ті укриття, які недоступні для людей.

КОРИСНИЙ КОНТАКТ. Про всі факти неналежного функціонування укриттів повідомляйте на «гарячу лінію» КОВА (044)-363-07-34. 

«Реагуватиму оперативно. Відповідальність – на керівниках кожного району, кожної громади, міста та селища. Відповідно рішення у разі їхньої бездіяльності також будуть швидкими! Безпека жителів регіону залежить від кожного з нас!», – пообіцяв Руслан Кравченко.

Раніше Інформатор БІГ розповідав, де сховатися від ворожої атаки під час повітряної тривоги: на картах Бучі та Ірпеня позначено укриття.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що біля укриття у поліклініці Деснянського району столиці, до якого не пустили людей, під час ракетної атаки ворога загинули троє людей, серед них дитина.

Сьогодні була неспокійна ніч: з 31 травня на 1 червня російські загарбники вчергове атакували Київ. внаслідок атаки – троє загиблих та 10 осіб травмовано. Скасовані всі заходи в Києві, які були заплановані до Дня захисту дітей.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору