Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

На Херсонщині діє гаряча лінія для допомоги постраждалим громадянам

З приводу надання допомоги постраждалим жителям Херсонщини кожен небайдужий громадянин може зателефонувати на гарячу лінію — 0 800 101 102.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Telegram-канал Каховська ГЕС/штаб info.

Зазначається, що гаряча лінія 0 800 101 102 діє при Херсонській ОВА.

За словами керівника ОВА Олександра Прокудіна, наразі для ліквідації усіх наслідків, спричинених підривом окупантами Каховської ГЕС, область потребує додаткових ресурсів — як у техніці, так і в живій силі.

«Для ліквідації наслідків цієї катастрофи нам потрібні додаткові ресурси, а саме — бутильована вода, речі, меблі та одяг для людей, які залишились без житла. Зараз також потрібна спецтехніка для ліквідації. Йдеться про екскаватори, всюдиходи, самоскиди, навантажувачі, автобуси, рятувальні жилети та усе, що можна використати для порятунку людини у воді громадяни можуть знайти актуальну інформацію щодо потреб області на офіційному сайті адміністрації, або ж у Facebook чи Telegram»,  — звернув увагу  Олександр Прокудін.

Також, як підкреслив Олександр Прокудін, наразі ОВА має потребу у людях, які готові працювати операторами цієї гарячої лінії.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що Київська область відправила першу партію допомоги у постраждалу від російського теракту на Каховській ГЕС Херсонську область.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору