Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Останній дзвоник: понад 10 тисяч школярів Ірпінської громади отримали табелі

 Сьогодні, 8 червня, у школах Ірпінської громади пролунав останній дзвоник для понад 350 випускників 11-х класів. З 9-х класів випустилось понад 820 учнів.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що також навчання у молодшій школі завершили  1180 дітей.

«Загалом шкільні табелі цьогоріч отримали понад 10 тисяч школярів нашої громади. Навчання ускладнювали обстріли російських військ. Незважаючи на це, понад 35 учнів завершили рік із відзнаками у всеукраїнських олімпіадах та конкурсах», –йдеться у повідомленні.

 

Також Ірпінська міська рада подякувала педагогам громади, зазначивши, що  Ірпінські вчителі  є  гордістю громади, і пообіцяла  робити все для підвищення кваліфікації кожного педагога міста та впровадження інноваційності в освітній процес.

Окрім загальноосвітніх шкіл, сьогодні відбувся і урочистий захід  в КЗ «Ірпінська дитяча школа мистецтв імені Михайла Вериківського» – випускний вечір, де цього року свідоцтва про позашкільну освіту отримали 45 учнів. А ще – було нагороджено вихованців та вчителів за творчі досягнення.

Ірпінські вчителі – гордість громади

«Незважаючи на пандемію та військові дії навчання в школі не припинялись, учні показували гідні результати та перемагали на регіональному, обласному, всеукраїнському та міжнародному рівнях. Сьогодні за доброю традицією відбувся святковий концерт, під час якого випускники показали свої творчі, музичні та хореографічні вміння. Варто зазначити, що КЗ «Ірпінська дитяча школа мистецтв імені Михайла Вериківського» входить в п’ятірку найкращих шкіл Київської області і вже більше 20 років поспіль навчальний заклад гордо тримає це звання», – йдеться у повідомленні.

Випускники КЗ «Ірпінська дитяча школа мистецтв імені Михайла Вериківського» порадували гостей свята своєю творчістю

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що ірпінчанок запрошують на курси для здобуття нових спеціальностей.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Ірпінська міська рада

Нагору