Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Полювання на бучанські біткоїни завершилось у поліції

В одному з сіл Бучанського району  поліція затримала нападників, які поцупили біткоїни на суму 320 тис. доларів США.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Київську обласну прокуратуру.

Зазначається, що затримано двох чоловіків,  які в одному з сіл Бучанського району, проникли до будинку співмешканців, одягли на господарів дому кайданки, зв’язали ноги, погрожуючи вбивством із застосуванням ножа, заволоділи 40 тисячами гривень, а також  та змусили перевести на електронний гаманець 12 біткоїнів у криптовалюті. Сума біткоїнів еквівалентна 320 тисячам доларів США.

«Заволодівши майном, чоловіки з місця вчинення злочину зникли, розпорядившись ним на власний розсуд. Підозрюваних затримано в столиці та під час обшуків виявлено і вилучено готівку в сумі 12 тисяч доларів США, а також автомобілі», – повідомляють у прокуратурі.

І розповідають, що за процесуального керівництва Києво-Святошинської окружної прокуратури повідомлено про підозру нападникам за фактом розбійного нападу на чоловіка та жінку (ч. 4 ст. 187 КК України). Досудове розслідування веде Бучанське райуправління  ГУ Нацполіції в Київській області.

«Зловмисникам обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави, а також накладено арешт на вилучене майно», – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Софіївській Борщагівці п’яний водій наїхав на МАФ.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору