Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Укрзалізниця вже продає квитки до жіночих купе

Поїздки у жіночих купе, на які в пілотному режимі вже продає квитки Укрзалізниця, можливі з 30 червня.

 Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на допис у Telegram-каналі Укрзалізниці.

 Зазначається, що придбати квитки у жіночі купе можна лише у мобільному застосунку Укрзалізниці. Щоб отримати доступ до цієї функції, потрібно оновити застосунок.

«Поїзди з доступними для придбання жіночими купе будуть відповідно марковані у застосунку, а посадка до таких купе буде відкрита виключно жінкам та дітям, яким не виповнилося 6 років. Вартість проїзду в жіночих купе не відрізняється від звичайної, кількість квитків на одне замовлення так само обмежена чотирма», – йдеться у повідомленні.

Також в Укрзалізниці розповідають, що під час пілотного періоду квитки у жіночі купе можна купити на 4 рейси далекого сполучення. Для цього обрали поїзди, , які за кількістю зареєстрованих конфліктних випадків з початку року є серед лідерів:

  • №81 Київ – Ужгород;
  • №41 Дніпро – Трускавець;
  • №75 Київ – Кривий Ріг;
  • №15 Харків – Ясіня.

«Жіночі купе у цих поїздах вже у продажу на поїздки від 30 червня», – зауважують в Укрзалізниці.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що на залізничних  станціях Бучі й Ірпеня встановлено термінали для придбання квитків на приміські поїзди.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору