Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

 Інформаційна війна: через російських ботів адміністрація ТікТок заблокувала канал «Інформатора БІГ»

Замість заблокованого через скарги російських ботоферм  ТікТок-каналу  «Інформатора БІГ» ми створили новий ТікТок-канал і додатково Telegram-ресурс  «Інформатор БІГ. Архіви війни».

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на власний Telegram-канал.

Сьогодні, 13 червня, команду «Інформатора БІГ» чекав неприємний сюрприз: адміністрація ТікТок заблокувала  наш канал у цій соцмережі, за яким стежило понад 17 тисяч підписників, і левова частка з них – жителі БІГ-регіону. Причина блокування каналу –  численні скарги російських ботів.

Загалом за останній місяць «неупереджені» тіктоківські експерти заблокували 10 відеоматеріалів з нашої рубрики «Архіви війни», на яких були зафіксовані злочини військовиків рф в Україні.

Цей канал заблоковано через російських ботів

Чи були порушення з нашого боку? Ні, не було. Ми не публікували закривавлені рештки російського біологічного сміття, інші жахливі кадри – намагалися робити все за правилами. Але правил наразі не існує. А надто в ТікТок-спільноті, де регіональні експерти, на яких покладається перевірка контенту, мешкають у москві, а спеціально створені ботоферми масово розсилають скарги на весь контент, який може розповісти правду про війну.

Новий ТікТок-канал “Інформатора БІГ”. Нові підписники почали з”являтися практично у перші хвилини існування ресурсу

«Інформаційний фронт теж існує. І ворог на ньому наступає несамовито. На це болотні ватажки виділяють мільярди рублів, бо будь-яка інформація про війну в Україні, правдива і не схожа на скабєєво-соловйово-кисельовську, руйнує й без того хиткі підвалини імперії зла», – йдеться у повідомленні.

Зрозуміло, що в цій боротьбі ми програємо. Поки що. Але ми продовжуємо воювати на цьому фронті.

Зверніть увагу на наші нові акаунти.

Новий наш акаунт на ТікТок вже доступний для перегляду.

А окрім нього, ми створили ще й новий канал у Telegram. Він називається «Інформатор БІГ. Архіви війни».

Новий Telegram-канал «Інформатор БІГ. Архіви війни».

Підписуйтесь на наші канали і поширюйте разом з нами правду про війну!

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у ніч на 13 червня держава-окупант ударила по Україні із стратегічної авіації 14 крилатими ракетами та випустила кілька дронів.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору