Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені пошкоджено графіті TVBOY

Стінопис на Будинку культури у в Ірпені, який подарував місту  вуличний художник Сальваторе Бенінтенде, відомий як TVBOY, зазнав пошкодження.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на власний Telegram-канал.

«Поліція Бучанщини повідомляє, що факт пошкодження зафіксовано, відірвані частини графіті вилучили. Наразі триває перевірка, – йдеться у повідомленні.

Також працівники Бучанського управління поліції зауважили, що малюнок був пошкоджений з невідомих причин.

Так виглядав цей стінопис до пошкодження

ДОВІДКА Інформатора БІГ.  Вуличні шедеври TVBOY можна знайти в Ірпені на Центральному будинку культури та на руїнах стадіону «Чемпіон». У Бучі – малюнки прикрашають стіну будівлі біля міської ради, стіни ліцею №4. Також, графіті можна знайти на головній площі міста. Instagram-сторінка TVBOY має 300 000 дописувачів, а опис профілю привертає не менше уваги, аніж самі роботи митця: «Ukraine Street Art Project. Every day a new mural. Kyiv, Bucha, Irpin. January 2023». Що в перекладі означає: “Український арт проєкт. Щодня новий мурал. Київ, Буча. Ірпінь. Січень 2023”, зазначається у публікації про проботи митця для БІГ-регіону.

Нагадаємо, взимку італійський художник TVBOY підтримав жителів Київщини і залишив на згадку свої графіті, але вони почали “зникати”.

Руйнування відомого стінопису

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору