Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Зловмисник дві доби ґвалтував жінку, а потім порізав ножем

Поліцейські Київщини повідомили про підозру чоловіку, який після талого ґвалтування  порізав ножем жертві горло і живіт.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на допис у Telegram-каналі поліції Київщини.

Поліцейські розповідають, що це сталося у Білій Церкві. Гвалтівник заманив 40-річну жінку до себе на роботу, скоїв сексуальне насильство, залякуючи, що уб’є її.  А потім нелюд злякався  викриття і взяв до рук ножа: вдарив ножем жінку в живіт, порізав горло, також  та бив її по голові й тілу руками. Благання жінки відпустити її на мерзотника не подіяло.

«Потерпілій дивом вдалося вирватись після двох днів катувань. Травмовану жінку помітив на вулиці велопатруль. Завдяки налагодженій комунікації, патрульні затримали фігуранта та викликали на місце слідчих. Поліція Київщини помістила зловмисника до ізолятора тимчасового тримання. Відомо, що в минулому він відбував покарання за вбивство та тяжкі тілесні ушкодження», – йдеться у повідомленні.

 

Чоловікові загрожує до 10 років в’язниці.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що поліція Київщини затримала жителя Броварщини, який систематично ґвалтував малолітню дочку.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору