Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Генерал Наєв: ситуація у північній операційній зоні – стабільна та контрольована

Командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв відреагував щодо можливої участі ПВК «Вагнер» у нападі на територію України з боку Білорусі.

 Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Telegram-канал Military Media Center.

Генерал Наєв запевнив, що ситуація у північній операційній зоні залишається стабільною та контрольованою.

 Про можливий напад «Вагнера» з Білорусі йдеться у повідомленні Sky News: «Лідери України повинні захиститися від можливої ​​атаки на чолі з Євгеном Пригожиним на Київ з Білорусі, сказав генерал лорд Річард Даннатт Тревору Філліпсу в ефірі Sky News» .

Втім, генерал Сергій Наєв розповідає, що якщо  таке станеться, і ворог спробує перетнути державний кордон, то  для загарбника це буде самогубством.

«Наші війська продовжують нарощувати оборонні засоби. У посиленому режимі працюють всі служби від розвідки до інженерних військ. Наразі не спостерігається ані нарощування техніки, ані живої сили противника. Кордон держави під надійним захистом в режимі 24/7», – йдеться у повідомленні.

Також Сергій Наєв звернув увагу на те, що захисники України готові дати гідну відповідь будь-кому, хто наважується зі зброєю в руках перетнути державний рубіж.

 Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що 23 червня ватажок ПВК «Вагнер» Євген Пригожин оголосив демарш проти російського військового керівництва. Втім, цей заколот “здувся” на рівному місці, а самого Пригожина, за даними ЗМІ, відправляють у Білорусь.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Military Media Center

Нагору