Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

Концерт у Бучі: зібрали 14 тисяч гривень на «Дрони перемоги»

Під час благодійного концерту у Бучанському міському парку сьогодні, 25 червня, збирали кошти на безпілотники БаАК «1В БОМБЕР».

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Бучанську міську раду

Зазначається, що концерт, який відбувся сьогодні і результатом якого став збір 14 тисяч гривень – перший із низки запланованих, на яких збирають кошти на «Дрони перемоги».

«Артистів об’єднав збір на «очі» для наших захисників – безпілотники БаАК «1В БОМБЕР». Це дрони української розробки, які мають підвищену стійкість до засобів радіолетектронної боротьби противника. «Пташки» бережуть життя оператора, адже безпілотниками він може керувати із захищеного укриття. І дозволяють проводити ударні операції як на лінії зіткнення, так і в тилу противника», – йдеться у повідомленні.

На концерті були представлені різнопланові виступи

Наступний благодійний концерт відбудеться у липні.

Втім, донатити на безпілотники можна й дистанційно. Бучанська міська рада інформує, що пересилати кошти можна й на картку Благодійного фонду «Справжні Українці»: 5169 3324 3007 9684.

Виступ, який розчулив до сліз…

Маленькі глядачі

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що благодійний фонд імені загиблого Героя Іллі Грабара допомагає спортсменам.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Фото: Бучанська міська рада

Нагору