Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

З 1 липня Укрпошта підняла вартість низки відправлень

Укрпошта з 1 липня запровадила нові тарифи для низки відправлень по Україні та за кордон.

Про це повідомляє Інформатор БІГ  із посиланням на Укрпошту.

Зокрема, нові тарифи запроваджено для таких відправлень: .

  • «Укрпошта Документи»:  на 5 грн зросте вартість послуги та вартість кур’єрського забору або доставки. Для корпоративних клієнтів Укрпошти діє гнучка система знижок.
  • «Укрпошта Експрес»: вартість доставлення зросла у середньому на 10 грн для пересилання в межах однієї області, на 8 грн – для пересилання в межах України.
  • «Укрпошта Стандарт»: середнє зростання –  7 грн на доставку по Україні, а в межах окремої області – 10 грн.

«Варто зазначити, що клієнти сплачують тільки за фактичну вагу відправлення, не переплачуючи за «повітря». Наприклад, раніше вартість доставки відправлення вагою до 1 кг у межах України становила 35 грн, а після перегляду тарифів вона збільшиться до 42 грн. А доставка посилки вагою від 5 до 10 кг тепер коштуватиме 70 грн, порівняно з попередніми 60 грн – до перегляду тарифів», – зазначає Укрпошта.

Також змінюється вартість доставки «дрібних пакетів рекомендованих» на всі зони та на доставку посилок до 7 країн Близького Сходу, зокрема Алжиру, Афганістану, Катару, Кувейту, Оману, Саудівської Аравії та Тунісу.

«Ці зміни становитимуть 10% від поточних тарифів. Це перший перегляд цін на міжнародну доставку, який обумовлений зовнішніми факторами. Однак Укрпошта готувалась до таких можливих змін, і починаючи з 1 квітня надає послугу пріоритетної доставки «дрібні пакети Prime» до 70 ключових країн світу. Використання саме цієї нової послуги дає можливість клієнту отримати нижчий тариф до 18 %», – йдеться у повідомленні. Втім, в Укрпошті кажуть, що  навіть після перегляду вартості тарифи Укрпошти залишають доступними та нижчими на 20-30%. порівняно з конкурентами.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у річницю звільнення острова Зміїний, «Укрпошта» представила новий поштовий випуск «Слава Силам оборони і безпеки України! Головне управління розвідки Міністерства оборони України» у Мощуні.

 Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору