Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені працюватиме Літній інститут для вчителів

Сьогодні завершується реєстрація на безкоштовне офлайн навчання для вчителів, які працюють у державних школах. 

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на програму “Навчай для України”.

Зазначається, що навчання для педагогів відбудеться з Ірпені 24 липня – 11 серпня.

Щоб стати учасником Літнього інституту, потрібно до 12.00 у понеділок, 17 липня, подати анкету за посиланням.

“На Літньому інституті ми будемо вчитися, як застосовувати практики психосоціальної підтримки дітей на уроках, що допоможе підтримувати себе та дітей у часи війни. Також, учасники Літнього інституту матимуть змогу познайомитися з однодумцями та надихнутися на новий навчальний рік”, – йдеться у повідомленні..

Також організатори зауважують, що проживання, харчування та проїзд –  за їній рахунок.

У програмі Літнього інституту – тренінги, практичні відпрацювання навичок з дітьми 6-11 класів, індивідуальні та групові рефлексії, тощо.

Умови участі такі: потрібно працювати у державній школі вчителем одного з предметів шкільної програми; мати до 10 років досвіду роботи у державній школі;  приїхати на Літній інститут до м. Ірпінь з 24 липня по 11 серпня; бути готовим/ю прокачувати свої навички та чудово проводити час.

Раніше Інформатор БІГ розповідав про те, що у Бучі відбувся майстер-клас для особливих діток Бучанського міського інклюзивно-ресурсного центру від шоколатьє із Львівської майстерні шоколаду.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору