Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

У Києві створюють мурал із зображенням зоозахисниці Анастасії Тихої

Стінопис за світлиною Christopher Occhicone, на якому зоозахисниця Анастасія Тиха рятує тварин із охопленого війною Ірпеня, з’явиться на вулиці Золотоустівській.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Facebook-сторінку фотографа Арсенія Герасименка.

«Пам’ятаєте цю дівчину та Ірпінь?» – написав фотограф, опублікувавши світлину.

Також, відповідаючи на запитання користувачів мережі, Арсеній Герасименко розповів, що Christopher Occhicone в курсі, що створюється такий мурал, і фотографи уже сконтактувалися в Instagram. Стінопис створюють на будинку по вулиці Золотоустівській, 23 у Шевченківському районі столиці.

Нагадаємо, Інформатор БІГ розповідав, що відомою 20-річна  зоозахисниця стала саме після того, як була опублікована  легендарна світлина, Christopher Occhicone,  на якій Анастасія виводить з окупованого Ірпеня зграю собак, частина яких на інвалідних візочках. Разом з чоловіком Артуром вони евакуювали 15 собак, 5 котів, хамелеона, черепаху, хом’яка, і навіть павука. Фото облетіло майже увесь світ, а Анастасія Тиха отримала  першу Всеукраїнську зоозахисну премію.

Легендарне фото Christopher Occhicone

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, щоРаніше Інформатор БІГ повідомляв, що  у притулку «Біла скеля», що в селі Чубинське Бориспільського району, нині мешкає четверо ведмедів, які були скалічені у цирках та приватних звіринцях.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Головне фото: Арсеній Герасименко 

Нагору