Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Боєприпаси для дронів виготовлятимуть в Україні

Старт масовому виробництву боєприпасів в Україні дає постанова Кабміну,  якою передбачене виробництво, закупівля та постачання боєприпасів і бойових частин для безпілотників.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Мінцифру.

Зазначається, що це дасть можливість швидше та ефективніше забезпечувати наших захисників  технікою та іншим необхідним.

Адже раніше,  щоб допустити боєприпаси до експлуатації, необхідно було витратити майже рік часу і багато зусиль для дотримання  бюрократичних процедури.

“Ухвалена постанова скасовує ці бюрократичні процедури та спрощує виробництво в Україні.  Очікуємо, що кількість виробників зросте в рази, а ЗСУ отримуватимуть швидше і більше необхідного обладнання”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що Кабмін затвердив порядок встановлення факту безпосередньої участі у захисті України добровольців, які офіційно не були у складі жодної з українських силових структур, починаючи з 24 лютого 2022 року

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець 

Нагору