Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

Війна

Сергій Наєв: диверсанти з білорусі не пройдуть

Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв прокоментував ситуацію на кордоні, пов’язану з повідомленнями в медіа про прибуття найманців пвк «вагнер» на територію білорусі.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на новини КОС ЗСУ.

“Заходи, до яких зараз долучаються члени пвк «вагнер», відбуваються з метою психологічного тиску на населення України. Задля залякування. Але нас не треба лякати, бо ми знаємо, чим треба займатися й робимо все для того, щоб ворожі розвідувальні диверсійні сили не змогли успішно діяти на території України, зокрема, на Київському напрямку в Чорнобильській зоні” – підкреслив Сергій Наєв.

За його словами, аби попередити дії ворога, за останній тиждень було зруйновано п’ять ділянок доріг, які вели до державного кордону з білоруссю.

Також наші захисники створили і замінували понад 60 лісових завалів. Окрім того, закладено понад 2500 протитанкових мін.

“Наші хлопці дуже вмотивовані та натреновані. Ми все робимо для того, щоб населення України вірило в наші Збройні Сили”, – підкреслив командувач коментуючи ситуацію на кордоні під час тренувань оборонців об’єкта цивільної критичної інфраструктури в Чорнобильський зоні відчуження.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що боєприпаси для дронів виготовлятимуть в Україні.

Також Інформатор БІГ повідомляв, що Кабмін затвердив порядок встановлення факту безпосередньої участі у захисті України добровольців, які офіційно не були у складі жодної з українських силових структур, починаючи з 24 лютого 2022 року

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору