Інформатор Буча, Ірпінь, Гостомель

ЖИТТЯ

В Ірпені оголосили збір дитячих художніх творів

Дитячі твори образотворчого мистецтва ляжуть в основу благодійної акції-виставки «Незалежність очима дітей», яку заплановано провести в Ірпені щоб 24 серпня, у День Незалежності України.

Про це повідомляє Інформатор БІГ із посиланням на Ірпінську міську раду.

Зазначається, що юні жителі Ірпінської громади можуть долучитися до творчої акції в таких номінаціях:

⁃ картини на полотні та малюнки на картоні формату не менше А3;

⁃ авторська ручна робота (з деревини, металу, тканини, тощо);

⁃ твори декоративно-ужиткового мистецтва;

⁃ інші твори образотворчого мистецтва.

«Збір дитячих творів образотворчого мистецтва приймається до 20 серпня в Ірпінській дитячій бібліотеці, яка відкрита для відвідувачів з вівторка по суботу з 09:00 до 17:00 (вул. Т. Шевченка, 3-А)», – йдеться у повідомленні.

Ірпінська міська рада просить зазначити прізвище, ім’я та по батькові, вік дитини й номер телефону одного із батьків.

І обіцяє кожному учаснику благодійної акції-виставки «Незалежність очима дітей» подарувати дитячу збірку «Ірпінь – мій дім» написану та ілюстровану дітьми громади.

А 24 серпня, під час виставки  на Центральній площі міста всі дитячі твори образотворчого мистецтва бажаючі зможуть придбати за донат для Збройних Сил України.

Раніше Інформатор БІГ повідомляв, що у Державному податковому університеті представники ГО «Пташка» разом з ГО «Військові Капелани» провели арттерапевтичний захід для дітей «З любов’ю від дітей для ЗСУ», присвячений Дню Української Державності.

Підписуйтеся на наш Telegram-канал та Facebook-сторінку, щоб оперативно дізнаватися актуальні новини БІГ-регіону (Буча, Ірпінь, Гостомель)!

Інесса Швець

Нагору